Poštovani djelatnici dnevne bolnice hematološkog odjela Dubrava,
ponukan ,sada već višegodišnjem  liječenju na Vašem odjelu ,dolazim do saznanja da bi bilo uputno napisati par rečenica o mom dosadašnjem  viđenju suradnje doktora i kompletnog medicinskog osoblja sa mojom malenkošću kao pacijenta.
Od prvog dana dolaska na odjel, pa sve do današnjih dana, dobio sam osjećaj da na odjelu radi susretljivo i odgovorno medicinsko osoblje, kojima je svima stalo da se bolesnik osjeća u potpunosti uvažavan i opušten u ostvarivanju svojih zdravstvenih prava.
Kad mi dođe termin pregleda i kemoterapije,
potpuno opušten i sa velikom ljubavlju idem u moju obitelj koja se nalazi na odjelu dnevne hematološke bolnice na šestom katu.
Da, dobro ste pročitali, rekao sam u moju obitelj, ne bezrazložno već s velikim razlogom. Kad kontaktirate ujutro ,na dan pregleda prvu medicinsku sestru koja vam
vadi krv i koja Vas sa smiješkom pita kako ste i da joj je drago što Vas vidi, tog trenutka shvatite da takav pristup imaju samo članovi najuže obitelji kojoj je i te kako stalo do Vas.
Moram naglasiti, kompletan tim na odjelu uključujući i doktora, djeluju ljubazno, uvažavajuće, temeljito i nadasve profesionalno.
Moj životni moto je, uvijek treba pohvaliti ljude zbog njihovih profesionalnih, moralnih i ljudskih kvaliteta koji to zaslužuju.
Ovim putem zahvaljujem cijeloj mojoj obitelji svim sestrama i doktoru na odjelu, za ugodan osjećaj koji nosim u sebi prilikom pregleda i kompletne zdravstvene obrade.
Kao odjel ,budite uvijek tako mili i dragi i mojoj sreći neće biti kraja.

Vaš pacijent,

Branimir Debeljački