Poštovani sudionici,

Zahvaljujemo na Vašoj prijavi za sudjelovanje na 1. Kongresu KroMreže hematoloških medicinskih sestara i tehničara s međunarodnim sudjelovanjem, hotel Kolovare, Zadar.

U nastavku šaljemo nekoliko važnih informacija.

Kongres će se održavati prema propisanim mjerama HZJZ-a na dan održavanja kongresa.

Sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama, pravo fizičkog sudjelovanja na Kongresu imat će sudionici uz neku od potvrda:

• Potvrda o potpunom cijepljenju protiv bolesti COVID-19

• Potvrda o preboljeloj COVID-19 infekciji unazad max. 270 dana

• Negativan PCR test ne stariji od 72 sati na dan dolaska

• Negativan brzi antigenski test ne stariji od 48 sati na dan dolaska

Molimo Vas da jednu od navedenih potvrda donesete na registraciju.

Za sudionike koji su se prijavili za organizirani transfer autobusom iz Zagreba:

  • polazak autobusa bit će 1.10. u 8:30h s Autobusnog kolodvora Zagreb / peroni 502-506

Vodstvo KroMreže


Poštovani prijatelji,

poštovane kolegice i kolege,


Osobita mi je čast i veliko zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na 1. Kongres KroMreže hematoloških medicinskih sestara i tehničara s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Zadru od 1. do 3. listopada 2021. U tijeku je godina velikih izazova radi epidemije SARS-CoV-2 virusa; istovremeno je to godina – 2021., koja označava utemeljenje naše udruge. Nadam se da će život i naše zajedničko iskustvo potvrditi odluku da imamo svoju udrugu, kroz koju ćemo iskazivati i zastupati svoje interese, podržavati se međusobno u razvoju i uz to se u veselju družiti.

Radujem se prvoj prilici da se međusobno bolje upoznamo, mi koji dijelimo isti poziv, slične radne dane, poteškoće i radosti i vjerujem da ćemo se okupiti iz svih krajeva Hrvatske. Radujem se jednako i ponovnom susretu s kolegicama i kolegama s kojima već dijelimo zajedničke lijepe uspomene.

Naš 1. Kongres prilika je svima nama za stjecanje i međusobnu razmjenu novih znanja i iskustava iz područja skrbi za hematološkog bolesnika. Stoga očekujem Vaš aktivni angažman kroz usmena izlaganja, postere, te aktivno sudjelovanje u diskusijama i iznošenje prijedloga. Uz sve to, vjerujem da ćemo se svi zajedno ugodno osjećati, lijepo se zabaviti i međusobno sklopiti ili produbiti prijateljstva.

S poštovanjem,

Srdačno Vaša,

Ljiljana Pomper, dipl. med. techn.
Predsjednica KroMreže i Organizacijskog odbora kongresa