Poštovane članice i članovi KroMreže,

Godina dana je protekla od osnivanja naše udruge – KroMreže hematoloških medicinskih sestara i tehničara; vjerujem da smo ponosni na nju i da su naša očekivanja većim dijelom ostvarena. A to je tek početak!

Trenutak je da rezimiramo što smo činili i postigli tijekom prošle godine; stoga ćete imati priliku saslušati Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za proteklo razdoblje, uključiti se u raspravu sa svojim razmišljanjima i primjedbama te na kraju usvojiti dokumente. Podsjećam članice Upravnog odbora da detaljan uvid u financijski izvještaj mogu ostvariti posjetom web stranici KroMreže s pomoću svoje lozinke za ulazak u zaštićene sadržaje, a ostali članovi imaju pravo uvida podnošenjem zahtjeva. 

Istovremeno, na sjednici ćete dobiti prijedloge dva važna dokumenta – Plan rada i Financijski plan za naredno jednogodišnje razdoblje. Iskoristite svoje pravo i odgovornost; uključite se svojim razmišljanjima i prijedlozima u raspravu.

Također vas želim motivirati – odazovite se na sjednicu Skupštine u što većem broju!

Prema našem Statutu, za valjanost sjednice potrebna je nazočnost jedne trećine redovnog članstva; s veseljem vas podsjećam, ima nas preko 200.

Skupština će se održati 28. 04. 2022. s početkom u 15 sati u fizičkom obliku u KB Merkur, odnosno online putem zoom aplikacije. Detaljne upute o mjestu održavanja (lokacija i prostorija), kao i zoom poveznicu,  dobit ćete od naše tajnice Josipe Belev.

Službena pozivnica za sjednicu Skupštine može se preuzeti OVDJE.

Očekujemo vas.

Veselim se susretu!

Ljiljana Pomper, predsjednica KroMreže u ime Upravnog odbora