Poštovane članice i članovi KroMreže,

Dvije su godine protekle od osnivanja naše udruge – KroMreže hematoloških medicinskih sestara i tehničara; ponosna sam a vjerujem da ste i Vi ponosni na nju, da su naša očekivanja velikim dijelom ostvarena te da su postavljeni zdravi temelji za daljnji rast i napredak svih članica i članova.

Trenutak je da rezimiramo što smo činili i postigli tijekom prošle godine, a i podsjetimo se uspjeha tijekom prve godine od osnivanja.

Stoga Vas pozivam na godišnju Skupštinu koja će se održati 04. travnja 2023. godine s početkom u 16 sati u fizičkom obliku u predavaoni KB Merkur i online putem zoom aplikacije za članice i članove iz udaljenih krajeva.

Kao i svake godine, imati ćete priliku saslušati Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za proteklo razdoblje, uključiti se u raspravu sa svojim razmišljanjima i primjedbama te na kraju usvojiti dokumente. Podsjećam članice Upravnog odbora da detaljan uvid u financijski izvještaj mogu ostvariti posjetom web stranici KroMreže s pomoću svoje lozinke za ulazak u zaštićene sadržaje, a ostali članovi imaju pravo uvida podnošenjem zahtjeva. 

Istovremeno, na sjednici ćete dobiti prijedloge dva važna dokumenta – Plan rada i Financijski plan za naredno jednogodišnje razdoblje. Iskoristite svoje pravo i odgovornost; uključite se svojim razmišljanjima i prijedlozima u raspravu.

Ova Skupština ujedno je i Izborna Skupština za predsjednicu udruge jer je mandat predsjednice predviđen na dvije godine. Pozivam zainteresirane da se jave na Interni poziv za članice i članove (u prilogu)!

Želim Vas motivirati – odazovite se na sjednicu Skupštine u što većem broju!

Prema našem Statutu, za valjanost sjednice potrebna je nazočnost jedne trećine redovnog članstva; s veseljem Vas podsjećam, ima nas preko 250.

Službenu pozivnicu za sjednicu Skupštine i interni poziv za kandidiranje za predsjednicu preuzmite OVDJE

Očekujemo Vas.

Veselim se susretu!

Ljiljana Pomper, predsjednica KroMreže u ime Upravnog odbora