Poštovane članice i članovi KroMreže,

Četiri su godine protekle od osnivanja naše udruge – KroMreže hematoloških medicinskih sestara i tehničara. KroMreža sve ozbiljnije korača, živi punim životom, razvija se i raste, napreduje kvantitativno i kvalitativno. Nadam se i vjerujem da su naša  očekivanja velikim dijelom ostvarena.

Što se sve događalo u protekloj godini, što smo uspjeli ostvariti u proteklom razdoblju, a što nam je ostalo za narednu godinu saznajte na Skupštini koja će se održati 18. travnja 2024. godine s početkom u 13 sati i 30 min.  u fizičkom obliku u KBC-u Zagreb, dvorana 4, Nastavni centar zapad, i online putem zoom aplikacije za članice i članove iz udaljenih krajeva.

Pozivam Vas da se odazovete na sjednicu Skupštine u što većem broju jer prema našem Statutu, za valjanost sjednice Skupštine potrebna je nazočnost jedne trećine redovnog članstva; s veseljem vas podsjećam, ima nas preko 300.

Kao i svake godine, imati ćete priliku saslušati Izvještaj o radu i Financijski izvještaj za proteklo razdoblje, uključiti se u raspravu sa svojim razmišljanjima i primjedbama te na kraju usvojiti dokumente. Podsjećam članice Upravnog odbora da detaljan uvid u financijski izvještaj mogu ostvariti posjetom web stranici KroMreže s pomoću svoje lozinke za ulazak u zaštićene sadržaje, a ostali članovi imaju pravo uvida podnošenjem zahtjeva. 

Istovremeno, na Sjednici ćete dobiti prijedloge dva važna dokumenta – Plan rada i Financijski plan za naredno jednogodišnje razdoblje. Iskoristite svoje pravo i odgovornost; uključite se svojim razmišljanjima i prijedlozima u raspravu.

Preuzmite pozivnicu s dnevnim redom – OVDJE!

Očekujemo vas.

Veselim se susretu!

Vesna Družinić, predsjednica KroMreže u ime Upravnog odbora